Testimonials

MKB Recruitment

“De procedure liep echt van een leien dakje en ging heel erg goed. Echt verrassend dat we zoveel aanwas en goede cv’s hadden. Goede selectie en snel schakelen. We zijn blij met de mensen die we hebben. 5 geïnterviewd en 2 aangenomen. Christiaan snapte heel goed wat we zochten en het is gewoon heel prettig schakelen met elkaar. ”

Alfred zijn ‘candidate experience’

“Beste Jaap, Hartelijk dank voor de mail, al had ik graag een andere uitkomst gezien ;) Wel wil ik graag een compliment geven voor de terugkoppeling, dit is erg duidelijk en ondanks de afwijzing geeft het toch nog enigszins een goed gevoel.”

Jeroen zijn ‘candidate experience’ met YME Projects

“Beste Jaap, Dank voor dit bericht, dat door de inhoud al voor een prettig gevoel zorgde. Daarnaast de complimenten voor de toonzetting van de berichten die ik van Dino en jou heb ontvangen. Het is gewoon een feestje om via Finders en YME te mogen solliciteren! Ik wacht rustig af hoe het feest verder gaat. ”

Workshop Vacaturetekst Schrijven

“De workshop "Hoe schrijf ik een goede vacaturetekst" was perfect. Wij zijn heel tevreden en het is van grote toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Wij nemen dit mee in onze recruitment plannen voor volgend jaar."”

Wat zegt Jacqueline over YME Projects

“Afgelopen vrijdag kwam ik de vacature van Techniek Talent.nu tegen en heb direct een mail gestuurd. Nu heb ik een berichtje van de heer Jaap van de Coevering ontvangen dat de keuze niet op mij is gevallen. De mail die ik ontving vond ik zo positief opgesteld dat ik nieuwsgierig werd naar jullie als bureau en de andere vacatures.”

Lees hier wat Jan zegt over YME Projects

“Beste Layla, In antwoord wil ik U hierbij laten weten dat de wijze waarop u de afwijzing heeft verwoord ik zeer op prijs kan stellen. De sollicitatie was op zijn Engels gezegd "A long shot". Ik weet dat het mij ontbreekt aan las ervaring. Misschien doet zich in de toekomst een andere kans voor . Dus bedankt voor de respectvolle afwijzing. ”

Wat Ricardo zegt over YME Projects

“Dankjewel voor de felicitatie en je bericht. De sollicitatie is eigenlijk vrij vlot verlopen en ik ben goed ondersteund door Reza. Hij was gemakkelijk te contacteren en gaf goede tips ter voorbereiding. Al met al was het een fijne procedure, helder en duidelijk. Dus ook compliment voor Reza hierbij. ”

Wat Miranda zegt over YME Projects

“Beste Frederik, Helaas ben ik niet in aanmerking gekomen voor de functie waarvoor ik bij u solliciteerde. De wijze van afwikkeling heeft op mij een heel plezierige en professionele indruk gemaakt. Bovendien heeft u mij met uw feedback op mijn cv enorm geholpen. Ik wil u daar hartelijk voor bedanken.”

Wat Ben O. zegt over YME Projects

“Beste Frederik, Bedankt voor je terugkoppeling. Natuurlijk niet eentje waarop ik zat te wachten maar in ieder geval een goed onderbouwde. In de verzamelbak afwijzingen van één of twee standaard regels is dit een verademing. Ik houd jullie site in de gaten, misschien dat er in de toekomst nog iets voorbij komt wat me past. ”

Wat Bert zegt over YME Projects

“Beste Mireille, Dank voor de uitgebreide terugkoppeling op mijn sollicitatie. Ik kan alleszins vrede hebben met jullie motivatie en fijn dat er zoveel geschikte kandidaten gereageerd hebben. De verwijzing naar de website om andere mogelijkheden te bekijken, zal ik zeker invulling geven. Anderzijds zou ik het waarderen van jullie te vernemen of er uberhaupt een reeele mogelijkheid zou zijn, dat mijn CV zou passen in de normale opdrachten portefeuille van YME-projects. ”