Werving en Selectie

werving en selectie YMEDe ideale kandidaat voor uw cruciale vacature

Als ondernemer van een groeiend bedrijf kunt u het zich niet permitteren om een belangrijke vacature lang open te laten staan. Ook niet als de vacature een lastig te vervullen functie betreft. Bijvoorbeeld omdat het een specialistische functie is of omdat kandidaten voor dit type functie schaars zijn.

Een doorsnee vacatureadvertentie volstaat in zo’n geval niet om de vacature op afzienbare termijn vervuld te krijgen. Toch durven veel MKB bedrijven dan niet te kiezen voor een werving & selectiebureau.

De relatief hoge kosten van een standaard werving & selectietraject zijn hiervan de oorzaak. Die kunnen namelijk oplopen tot 20% of zelfs 30% van het bruto jaarsalaris.

YME Projects doet u in zo’n situatie een beter aanbod.

Werving en selectie bij YME Projects

Wij deinzen niet terug voor ‘lastige’ vacatures. Met onze gespecialiseerde recruiters die ieder thuis zijn in een specifieke branche, ons uitgebreide netwerk en kennis van diverse doelgroepen slagen wij waar andere recruiters afhaken.

Aan de basis van elk W&S traject staat onze vertrouwde MKB Recruitment formule. Daar voegen we extra zoekacties aan toe die aansluiten bij de vacature, uw bedrijf en uw branche. Zo ontstaat een effectieve wervingsstrategie op maat die gebruik maakt van de laatste technieken.

Ook onze prijs is maatwerk. Geen standaard percentage van een bruto jaarsalaris, maar loon naar werken op basis van een heldere offerte aan het begin van een traject.

We werken het liefst exclusief, want dat maakt maatwerk mogelijk en u profiteert van:

  • Jarenlange ervaring in werving en selectie
  • De nieuwste search technieken
  • Gespecialiseerde recruiters met ervaring in uw branche
  • Een groot en intensief netwerk
  • Een wekelijkse update over de stand van zaken.

Het resultaat

Daar kunnen we kort over zijn. Binnen de afgesproken termijn hebt u geschikte kandidaten bij u aan tafel. En kunt u door met de groei van uw bedrijf.

Meer over Werving & Selectie YME Style

Oordeel zelf of Werving & Selectie YME Style voor uw vacaturevraag de juiste oplossing is. We maken graag een voorstel op maat.

 

 

Ik wil een offerte