Werkwijze


Wij maken van uw wervings probleem ons probleem!Onze werkwijze is gebaseerd op vertrouwen & respect

 

YME Projects voorziet u van het best denkbare recruitment advies en van professionele ondersteuning bij uw recruitmentproces. Altijd gebaseerd op een grondige analyse van uw vraag en van de positie van uw bedrijf binnen de arbeidsmarkt. Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking stellen we in alle openheid over en weer de verwachtingen en mogelijkheden vast. Daarna beslist u of u met ons in zee gaat.

Wij maken van uw wervingsprobleem ons probleem en gaan er 100% voor. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij luisteren en stellen vragen om tot de kern van het probleem te komen en de feiten boven tafel te krijgen.

 

Soms is een vraagstuk makkelijker op te lossen dan u zelf denkt en dan maken we de oplossing ook niet moeilijker of duurder dan nodig. Afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek doen wij u een voorstel. Dat kan een tijdelijke interim recruiter zijn of één of meerdere diensten rond het vervullen van specifieke vacatures volgens ons concept MKB Recruitment. In sommige gevallen zullen wij onze recruitment experts betrekken in ons voorstel.

Onze vier principes

Wij zijn mensenmensen en dat merkt u aan onze werkwijze. Wij gaan echte relaties aan met onze klanten en kandidaten. Een succesvolle opdracht of plaatsing is niet ons enige doel, wij gaan voor 100% tevreden klanten. Het is niet voor niets dat al onze oude opdrachtgevers steeds weer bij ons terugkeren als zij een Recruitment opdracht hebben.

  • 100% de vraag begrijpen

Wij vinden het belangrijk om écht te begrijpen wat de vraag van onze klant is. Wij zullen dus geen opdracht aannemen voordat we met onze klant aan tafel hebben gezeten.

  • 100% vertrouwen

Al onze relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Beschikken we op een bepaald moment over onvoldoende capaciteit, dan zullen we u dat eerlijk melden.

  • 100% commitment

Wij geven ons commitment als wij een opdracht aannemen. Wij zijn loyaal en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij zullen eerder een stap te veel dan een stap te weinig zetten.

  • 100% inzet

Als wij uw vertrouwen en uw commitment krijgen dan krijgt u onze volledige inzet. Gewoon omdat wij niet anders kunnen en een tevreden klant ons beste visitekaartje is. Spreekt onze werkwijze u aan? Neem contact met ons op of stel uw vraag via ons contactformulier.