Online Recruitment

Online Recruitment 100% zichtbaarheidWilt u meer halen uit uw online werving?

Een effectieve online recruitment strategie positioneert uw bedrijf als een aantrekkelijke werkgever en laat zien waar uw bedrijf voor staat. Zo trekt u talent aan dat bij uw doelstellingen en cultuur past en zorgt u ervoor dat waardevolle werknemers voor lange tijd bij uw bedrijf komen werken. Met een goede online recruitment strategie kunt u bovendien veel geld besparen. Door optimale inzet van uw eigen werken bij website en social media hoeft u immers minder mediaruimte elders in te kopen. 

Het opzetten van een effectieve werken bij website kost tijd en vraagt specifieke kennis. Dat geldt ook voor personeelswerving via social media. Die kennis hebben wij in huis.

Bij YME Projects weten we exact hoe u een goede online recruitment strategie kunt opzetten of een bestaande strategie kunt optimaliseren. Wij analyseren uw huidige strategie op effectiviteit en op kosten-baten verhouding en geven aan waar de verbeterkansen liggen. Zo ontstaat een complete strategie die uw medewerker(s) kunnen implementeren. Mocht de kennis of tijd intern ontbreken, dan kunnen wij de implementatie voor u doen. We kunnen uw medewerkers ook scholen met een gerichte training.

Onze adviezen zijn altijd praktisch en direct toepasbaar, met oog voor resultaat op de korte èn lange termijn. Maar ook met oog voor de inspanning die de strategie voor uw bedrijf vraagt. Door onze jarenlange ervaring weten we bovendien hoe we verschillende doelgroepen online moeten aanspreken en bereiken. Deze combinatie staat garant voor een haalbare en effectieve strategie.

Mogelijkheden Online en Social Media Recruitment

  • Analyse van en advies over uw huidige online recruitment strategie;
  • Advies over het ontwikkelen van een online recruitment strategie, inclusief social media;
  • Ontwikkeling en lancering van een eigen werken bij website;
  • Ontwikkeling van social media recruitment strategie;
  • Workshop “Social media Recruitment”;
  • Online interim recruiter inhuren.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Online en Social Media Recruitment of zoekt u een (interim) online recruiter? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.