MKB Recruitment

MKB Recruitment. Wij bieden uw groeiende organisatie snel een goede oplossing voor openstaande vacatures

Vacatures snel en betaalbaar ingevuld!

85% van de vacatures binnen 6 tot 8 weken vervuld… het kán! Met MKB Recruitment. Met betaalbare oplossingen op maat. U geeft aan welke ondersteuning u wenst en wat u eventueel zelf wilt doen. Aansluitend stellen wij u voor aan geschikte kandidaten, die u helpen om uw bedrijf verder te laten groeien. Efficiënt en binnen het gestelde budget.

Bespaar tijd en geld

Ieder bedrijf, iedere vacature is uniek. Daarom werken we altijd met maatoplossingen. Klinkt dat ‘duur’? Dat is het niet. Door de modulaire opbouw –bouwstenen zoals we deze zelf noemen- zijn onze recruitmentdiensten goed betaalbaar. Wij adviseren graag welke bouwstenen nodig zijn voor invulling van uw vacature. U kiest zelf welke bouwstenen u inkoopt. Zo kunnen we de werving van kandidaten voor u doen, waarna u zelf de rest van de selectie doet.

Of u kiest voor een full-service pakket, waarbij wij de volledige werving en selectie van de kandidaten voor onze rekening nemen. Ons succesratio is gebaseerd op dit pakket. Uiteindelijk biedt u de kandidaat zelf een contract aan.

Meer en betere kandidaten voor uw vacature

Wij zorgen ervoor dat uw vacature bijzonder goed zichtbaar en vindbaar is. Zo brengen wij uw vacature via vele diverse vacaturesites onder de aandacht van een groot maar gericht publiek, zetten wij social media in en ons eigen, uitgebreide netwerk. Wij gaan aan de slag met de reacties en voeren, indien u dat wenst, telefonische intakes en/of Skype interviews met kandidaten.

Ideaal voor bedrijven zonder recruitmentafdeling

MKB Recruitment blijkt ideaal voor bedrijven die geen recruiter of recruitmentkennis in huis hebben en gemiddeld 10 vacatures op jaarbasis hebben. Ook bedrijven die –bijvoorbeeld door sterke expansie- zelf geen tijd hebben om nieuwe mensen te werven, maken graag gebruik van onze dienstverlening.

De afgelopen jaren hebben we met MKB Recruitment al veel verschillende vacatures ingevuld voor uiteenlopende bedrijven. Van startup tot non-profit en van softwareontwikkeling tot retail. Een kleine greep uit de bedrijven waar we voor werken:

 • Rohde & Grahl, Amersfoort
 • Artra Trainingen, Oosterbeek
 • Bever, Pijnacker
 • TechniekTalent.nu, Woerden
 • NV Schade, Woerden
 • Koninklijke ERU, Woerden
 • 24i, Amsterdam
 • People’s Playground, Amsterdam
 • Euro Sportring, Baarn

Voor onder andere deze bedrijven hebben we dus maar liefst 85% van de vacatures binnen 6 tot 8 weken vervuld met ons full-service pakket. Ook de ‘lastige’!

Zo werkt MKB Recruitment

Voor een stevige fundering start MKB Recruitment altijd met de 100% online bouwsteen. Onze recruiter komt naar u toe voor een vacature-intake en vraagt u de hemd van het lijf (wees gerust: niet letterlijk). Wie is uw ideale kandidaat? Wat is de essentie van de functie? Wat heeft u te bieden als werkgever? Op basis van de antwoorden op deze (en meer) vragen schrijven we een dijk van een vacaturetekst, die zowel uw ideale kandidaat aanspreekt als optimaal vindbaar is in zoekmachines. Daarna zorgen we voor brede online exposure met onder andere plaatsing op:

 • Monsterboard (gedurende 60 dagen)
 • Linkedin (gedurende 30 dagen)
 • Maximaal 25 vacaturebanken (gedurende 8 weken)

Ook zetten we actief diverse social media én ons eigen, uitgebreide netwerk in. Zo krijgt uw vacature een pracht van een etalage en is deze 100% zichtbaar.

Daarna is de keus geheel aan u. Wilt u dat we actief kandidaten searchen en benaderen, binnenkomende cv’s screenen, een telefonisch intakegesprek voeren, het eerste sollicitatiegesprek doen of zorgen voor een gelikte vacaturevideo? Het kan allemaal! Weet u niet precies welke bouwsteen het meest geschikt is voor uw situatie en organisatie? We geven u natuurlijk graag advies.

Bouwstenen MKB Recruitment

 • 100% online € 1797

  Een uitgebreide intake, een unieke vacaturetekst en publicatie op >25 jobboards. Deze standaard af te nemen bouwsteen creëert online exposure en optimale vindbaarheid van je vacature.
  Lees verder

 • 200% online v.a. € 1000

  Een zeer specialistische vacature of een vacature met een andere moeilijkheidsgraad? Kies voor 200% online voor een extra boost. Inclusief een tailormade wervingsadvies.
  Lees verder

 • Screenen van cv’s € 600

  Boek flinke tijdswinst door de eerste selectie (op harde criteria) aan ons over te laten. U ontvangt alleen de cv’s van passende kandidaten. Alle andere kandidaten wijzen we af.

 • Intensieve search+ € 2000

  Via slimme searchtechnieken en door de inzet van ons netwerk vinden we kandidaten die voldoen aan de harde selectiecriteria. Met trots presenteren we u de longlist.

 • Interview € 1000

  Door een ervaren recruiter het eerste sollicitatiegesprek te laten voeren, verhoog je de objectiviteit van het gesprek en daarmee de kans op een goede match.

 • Telefonische intake € 600

  Dankzij onze telefonische intake bent u uw kostbare tijd alleen kwijt aan gesprekken met kandidaten die de juiste verwachtingen hebben van de functie, organisatie en voorwaarden.

 • Vacaturevideo € 500

  Een bericht met een video levert meer views én een hogere interactie op dan een bericht met alleen tekst. Wij creëren uw dynamische vacaturevideo en publicatie voor de vacature.

 • Online Assessment € 400

  Een online assessment geeft u meer inzicht in de ontwikkelpunten van de kandidaat die u aanneemt, met als direct gevolg dat u samen sneller tot optimale resultaten komt.

Ook voor specialistische vacatures is MKB Recruitment de oplossing

Heeft u een zeer specialistische vacature? Een vacature met een hoge moeilijkheidsgraad, zoals een doelgroep die moeilijk in beweging is te krijgen? Of is de concurrentie van andere werkgevers groot? Dan is 100% soms niet genoeg. Daarom is er de bouwsteen 200% online: deze bouwsteen heeft deels dezelfde inhoud als de bouwsteen 100% online, maar omvat ook een tailor made wervingsadvies van een jobmarketingbureau vanaf € 1.000,-.

Aan de slag met MKB Recruitment?

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ik wil een offerte