Interim Recruiter Inhuren

Een interim recruiter nodig? Wij hebben 160 senior recruitment specialisten in huis en sturen binnen 48 uur passende profielenCapaciteitsprobleem? 

Met een interim recruiter kiest u voor flexibiliteit. Recruitment is een dynamisch vak en reageert sterk op veranderingen in de economie. Het is hollen of stilstaan op de arbeidsmarkt. Dat herkennen wij. Daarom helpen wij u snel aan een ervaren interim recruiter. Een recruiter die thuis is in uw branche en alle aspecten van het recruitmentvak in de vingers heeft.

De economie groeit, in sommige gevallen zelfs explosief. En de arbeidsmarkt groeit mee, waardoor er nu een grote vraag is naar goed personeel. Met alle capaciteitsproblemen die daar bij horen. Ook op de recruitment- of HR-afdeling. In dat geval helpen wij u snel aan een interim recruiter.

Zonder bemiddelingskosten

We houden van snel schakelen en sturen u binnen 48 uur profielen van interim recruiters die perfect passen bij uw vraag, branche en situatie. Als opdrachtgever betaalt u hiervoor niets. Wij geloven namelijk niet in traditionele bureau’s die maandenlang 20% marge op een uurtarief vragen voor de bemiddeling van de interim recruiter. In plaats daarvan maken we een fee-afspraak met de recruiter zelf.

Professionele interim recruiters

Onze interim recruiters zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zij zijn bekend met recruitmentsystemen, search, interviewtechnieken, alle denkbare wervingskanalen en het schrijven van goede vacatureteksten. Zij vragen, analyseren en adviseren. Onze interim recruiters zijn daarom snel operationeel. Bij ieder project helpen zij onze klanten hun doel te bereiken. Zij zijn objectief en onafhankelijk en hebben een sterke passie voor hun vakgebied. Iedere interim recruiter van YME Projects is gedreven, betrokken en deelt haar expertise graag met onze klanten. Daar selecteren wij op. Wij werken primair met interim recruiters die wij zelf aan het werk hebben gezien en waarvoor wij onze hand in het vuur steken.

Waarom een interim recruiter inhuren?

 • Oplossen van een tijdelijk capaciteitsprobleem;
 • Opvangen van een tijdelijke piek in uw vacature aanbod;
 • Invullen van moeilijk vervulbare vacatures;
 • Tijdelijke vervanging van uw vaste recruiter;
 • Analyseren van recruitment knelpunten;
 • Coördineren van recruitment projecten;
 • Opzetten van nieuwe recruitment activiteiten;
 • Inhuren van specifieke recruitment expertise.

Een parttime interim recruiter

U kunt onze interim recruiters al vanaf acht uur per week inhuren. Dat zorgt voor continuïteit in de werving van personeel tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Lees hier meer over de voordelen van een parttime interim recruiter.

Contact

Wilt u meer weten over het inhuren van een Interim Recruiter? Download onze werkwijze voor opdrachtgevers. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bekijk hier de profielen van onze Recruitment professionals.

100% op de hoogte

100% op de hoogte blijven van recruitment weetjes voor het MKB? Kies zelf via welk kanaal je ons wilt volgen om op de hoogte te blijven.

 • Volg ons op Twitter voor tweets over recruitment en ondernemen
 • Like ons op Facebook voor vacatures en tips over solliciteren en profileren
 • Join ons op Linkedin voor nieuwtjes over recruitment en onze dienstverlening
 • Hang out met ons op Google+ voor vragen over recruitment

BewarenBewaren

Recruiter

100% ICT

SPECIALTY: gespecialiseerd in instroom en doorstroom van IT professionals met een HBO of Academisch profiel. Interesse in deze kandidaat? Neem contact met ons op voor een volledig profiel.

Recruiter

100% Techniek

SPECIALTY: gespecialiseerd in High Tech Recruitment met expertise binnen farmacie, chemie en energie. Interesse in deze kandidaat? Neem contact met ons op voor een volledig profiel.

Recruiter

100% Finance

SPECIALTY: gespecialiseerd in Finance, Sales & Marketing met expertise binnen de financiële dienstverlening. Interesse in deze kandidaat? Neem contact met ons op voor een volledig profiel.

Recruiter

100% Sales

 SPECIALTY: gespecialiseerd in het efficiënt inrichten van grootschalige recruiment projecten. Expertise binnen de financiële dienstverlening en arbeidsbemiddeling. Interesse in deze kandidaat? Neem contact met ons op voor een volledig profiel.

Ik wil een offerte