Recruitment Expertise


Voor een passend antwoord op uw recruitment vraag

YME Projects biedt uiteenlopende recruitment oplossingen onder één dak. Die oplossingen hebben één ding gemeen: ze zijn gebaseerd op jarenlange ervaring met uiteenlopende recruitment vraagstukken bij grote en kleine bedrijven in verschillende branches. Dankzij die ervaring beschikken we over ruime expertise op het gebied van werving & selectie van functies binnen sales, recruitment, marketing & communicatie, e-commerce, IT en techniek. 

Gespecialiseerde recruiters per branche

YME Projects werkt met gespecialiseerde recruiters. Recruiters die gepokt en gemazeld zijn in een specifieke branche en alle eigenaardigheden kennen. Want alleen met specifieke kennis en expertise krijg je alle vacatures vervuld. Ook de lastige ….

 

 

YME Projects beschikt over gespecialiseerde recruiters voor de volgende vakgebieden:

 • Sales
 • Recruitment
 • (Online) Marketing & E-commerce
 • ICT
 • Techniek

Samenwerkingspartners

Om de allerbeste resultaten te kunnen boeken voor onze klanten, werkt YME Projects nauw samen met gespecialiseerde partijen op het gebied van Recruitment, Employer Branding en Arbeidsmarktcommunicatie. Voor de inzet van de meest effectieve wervingskanalen werken we met Finders BV, dat tegen relatief lage kosten grote en gerichte exposure voor uw vacatures realiseert.

Voor het uitwerken en realiseren van uw online wervingsstrategie maken we gebruik van de expertise van onze online business partners. Dat geldt ook voor vraagstukken op het gebied van employer branding en de werkenbij website.

Enkele voorbeelden van recruitment opdrachten die we voor klanten hebben voltooid:

 • Recruitment proces inrichten en implementeren bij MKB ondernemer(s)
 • Recruitment capaciteit leveren voor reorganisatie trajecten
 • Invullen van lastige vacatures met een parttime interim recruiter
 • Werven en selecteren van een nieuw team van Accountmanagers in Nederland voor Duits Parfumhuis
 • Langdurig openstaande sales vacatures binnen beperkte tijd voor 90% invullen
 • Met beperkt budget realiseren van zichtbaarheid van vacatures bij w&s bureau in de Techniek
 • Terugbrengen van de inzet van externe werving & selectiebureaus

Met onze ervaren interim recruiters, partners en ons totaalpakket aan recruitment diensten kunnen we ook uw opdracht tot een goed einde brengen.

Contact?

Wilt u van gedachten wisselen of wij ook voor uw bedrijf een recruitment oplossing hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

MKB RECRUITMENT

100% flexibel

Wij zijn business partner van Finders BV en werken nauw samen als het onze dienst MKB Recruitment betreft. Uw vacatures worden gepubliceerd op de geoptimaliseerde vacature pagina van Finders BV. Op creatieve en innovatieve wijze vinden wij samen de juiste kandidaat voor uw vacature ….. lees verder

INTERIM RECRUITMENT

100% Resultaatgericht

Meer en beter gekwalificeerde kandidaten werven via uw werken bij website? Met al uw online recruitment wensen bent u bij onze online partner Minescape aan het juiste adres. Samen helpen wij u graag met uw online recruitment strategie, de ontwikkeling van uw recruitmentsite (werken bij website) en uw online wervingscampagnes……. lees verder

WERVING EN SELECTIE

100% servicegericht

Als ondernemer van een groeiend bedrijf kunt u het zich niet permitteren om een belangrijke vacature lang open te laten staan. Ook niet als de vacature een lastig te vervullen functie betreft. Bijvoorbeeld omdat het een specialistische functie gaat of omdat kandidaten voor dit type functie schaars zijn. lees verder