Openstaande vacatures? Dan bieden wij de Recruitment Challenge!

Recruitment Challenge YME Projects

Je bedrijf groeit of er gaan mensen weg. Kortom, je hebt NU vacatures. Die moeten echt zo snel mogelijk ingevuld worden, maar in je organisatie ontbreekt momenteel de benodigde tijd en expertise. In een jaar waarin er 900.000 vacatures zijn is dat een flinke uitdaging, maar dat is nou net waar wij wel van houden.

Daarom introduceren wij de Recruitment Challenge!

We dagen je uit: laat ons twee van je vacatures invullen en je zult zien dat we binnen de afgesproken tijd geweldige kandidaten aanleveren. Wij bieden je dan een unieke korting van € 1797,-.

Dat zit zo:

Inhoud Recruitment Challenge

Met onze maatwerk formule MKB Recruitment slagen we er al jaren in om vacatures goed en snel in te vullen: onze successcore zit niet voor niets op 85%! Zoveel vacatures weten we namelijk binnen zes tot acht weken in te vullen. Die van jou kan daar ook tussen zitten als je nog even verder leest en voor het volgende kiest:

 • We doen een vacature-intake en onze specialist schrijft een dijk van een vacaturetekst
 • De vacature plaatsen we op ruim 20 jobboards, Linkedin én Monsterboard, voor optimale zichtbaarheid
 • Een vaste, aan jou toegewezen recruiter handelt alle inkomende vragen af
 • We doen een intensieve zoektocht in o.a. cv-databases en social media naar geschikte kandidaten en benaderen hen actief
 • We screenen de cv’s en motivatiebrieven
 • Met de 6 beste kandidaten doen we een telefonische intake
 • We dragen 2-3 geschikte kandidaten voor die je zelf aan de tand kunt voelen

Met dit pakket bespaar je je organisatie (gemiddeld) zo’n 40 uur werk per vacature én alle out-of-pocket kosten die vacaturebanken en social media rekenen om de vacature bekend te maken. Ons gewone aanbod biedt daarmee al veel waar voor zijn geld, maar tijdens de Recruitment Challenge doen we er nog een schep bovenop, want je krijgt maar liefst

€ 1797 korting

Alleen tijdens de Recruitment Challenge krijg je € 1797 korting op de tweede vacature. De vacaturetekst, online plaatsing van de vacature op jobboards, Monsterboard plus LinkedIn én een dedicated recruiter die alle vragen van kandidaten beantwoordt, krijg je bij de tweede vacature namelijk van ons cadeau. En wees gerust: die tweede vacature mag je ook later aanleveren, zelfs tot een jaar na het einde van deze actie.

Recruitment Challenge 1797 euro korting

 

Wacht niet te lang…

Zeg nou zelf, dit is een goed aanbod. We nemen je alles uit handen en besparen jou en/of je collega’s daarmee in totaal 80 uur werk. En dan krijg je ook nog eens goed gekwalificeerde kandidaten op gesprek. Daarom doen we het aanbod voor de Recruitment Challenge aan maximaal 10 opdrachtgevers. Wie het eerst komt…

Actievoorwaarden

 • Deze actie loopt van 6 november tot en met 30 november middernacht.
  YME Projects is daarbij gerechtigd om de actie eerder stop te zetten als het totaal aantal van 10 challenges bereikt is.
 • Je kunt uitsluitend nieuwe vacatures aanmelden die nog niet gecommuniceerd zijn.
 • De tweede vacature mag op een later tijdstip ingediend worden, maar uiterlijk 30 november 2018
 • De functies vallen binnen een van de volgende domeinen:
  • Commercieel, zoals functies in sales & accountmanagement, e-commerce, eventmanagement, (online) marketing & communicatie
  • Administratief en ondersteuning, denk aan bijvoorbeeld aan medewerker back-office, medewerker secretariaat
  • Staf- en managementfuncties, zoals HR-functies  en functies als teamleider, manager, programmamanager, consultant
 • De korting geldt voor het hier omschreven pakket. Wil je dat we je meer uit handen nemen, zoals sollicitatiegesprekken, online assessment of een aantrekkelijke vacaturevideo, dan brengen we daarvoor een aanvullende offerte uit.
 • Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Staat jouw vacature hier niet bij? Vul onderstaand formulier dan toch in. We kijken dan of deze toch mee kan doen met de actie of dat we je een ander aantrekkelijk voorstel kunnen doen. Want met onze poule van ruim 150 gespecialiseerde recruiters hebben we voor iedere vacature een passende oplossing.

Challenge accepted? Meld dan hier je vacature(s) aan!

We doen je dan een passend voorstel mét de beloofde korting.

BewarenBewaren