Senior Interim Recruiter – 100% commitment

Ruim 20 jaar ervaring als (corporate) recruiter met finance, techniek en commercie posities binnen de industrie, zakelijke dienstverlening en maritieme wereld. Zijn senioriteit en brede marktkennis is van toegevoegde waarde bij grote recruitment projecten, senior posities en executive search opdrachten. Dit, in combinatie met een sterk communicatief vermogen maakt deze allround recruiter een stevige sparringpartner voor het management. Parttime beschikbaar, fulltime committed!

Deze senior interim recruiter is beschikbaar voor 16 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Senior interim recruiter – 100% Commitment

‘Iedereen is te vinden, alleen het vraagt expertise en ervaring om de juiste persoon te vinden’ Deze recruitment specialist heeft zijn effectiviteit en efficiëntie opgedaan aan de bureauzijde en is inmiddels twaalf jaar zelfstandig interim recruiter. Gedurende deze periode heeft hij als corporate recruiter de recruitmentafdeling van een bank flink opgeschud, tegen de stroom in recruitment gemoderniseerd bij een Hogeschool en proactieve internationale search & solution verzorgd voor scheepvaartkantoor.  Daarnaast heeft hij een breed spectrum aan pittige posities ingevuld bij organisaties die behoefte hadden aan een gecommitteerd executive search traject.  Want dat is de leidraad: betrokkenheid, inhoudelijk advies en resultaat. Deze senior is parttime beschikbaar en zoekt daarbij een duurzame relatie met een organisatie; fulltime committed.

Enkele resultaten

Deze senior interim recruiter heeft ervaring met grote projecten met een zware vacaturedruk (60+ vacatures continu) en met implementatie van ATS systemen bij complexe organisaties. Maar zijn belangrijkste toegevoegde waarde is het met succes vinden van de juiste persoon voor een sleutelpositie. Door zich werkelijk te verdiepen in een organisatie en intensieve selectiegesprekken weet hij een duurzame match voor uw organisatie te realiseren.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.