Senior Interim Recruiter – 100% Verbinden

Zoekt u iemand die in no time de juiste matches maakt? Iemand die voor het management en voor de directie van uw bedrijf een luisterend oor kan zijn, maar ook zeker niet bang is om haar mening te geven? Dan zit u met deze Senior Interim Recruiter 100% Verbinden meer dan goed. Deze ervaren dame ziet razendsnel wat er binnen uw organisatie nodig is en is in staat om – minstens net zo snel – draagvlak te creëren binnen alle lagen van de organisatie. Het volledig invullen en begeleiden van het recruitmentproces is voor deze senior topper niets nieuws, zo heeft ze al diverse soortgelijke opdrachten bij de ING, HvA, ABN Amro en Rijkswaterstaat uit mogen voeren. Met succes!

Deze interim recruiter is beschikbaar voor 20 – 28 uur per week. Is dit uw match made in heaven?

Een Allround Verbinder nodig?

Deze Senior Interim Recruiter heeft geleerd steengoed te kunnen schakelen op werkelijk alle niveau’s binnen een organisatie. Ze houdt de scherpste interviews met potentiële werknemers en ze is inzetbaar op verschillende disciplines. Van starter tot managementniveau; ze maakt gegarandeerd de beste matches voor uw organisatie.

Naast het uitvoeren van de voorgedragen klus, kijkt ze ook altijd naar het groter geheel. Met het geven van gevraagd én ongevraagd advies als gevolg. Ze is een verbinder met een sterk ontwikkeld gevoel voor mens en omgeving. En dus ook voor ‘die ene’ perfecte match! Binnen zeer korte tijd weet ze binnen uw organisatie een compleet netwerk op te bouwen.

Het leven van deze recruiter nóg mooier maken? Kom dan met een klus waarin ze niet alleen haar taken mag uitvoeren, maar ook mag meedenken. Een klus waarin ze een sparringpartner kan zijn. Bij een organisatie waar vrijheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Een voorbeeld van haar kunnen: 

Na een aantal jaar voor een groot Werving & Selectie bureau gewerkt te hebben, werd het tijd voor iets anders. Meer ervaring opdoen aan de corporate zijde en verschillende uiteenlopende opdrachten uitvoeren; dat was de droom. Vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid. En dat vond ze onder andere terug bij Rijkswaterstaat. Hier heeft ze voor drie regio’s (Noord-Holland en Midden- en Noord-Nederland) alle wervingsactiviteiten verricht. Van het begeleiden van de reorganisatie tot het invullen van de reguliere vacatures; op die manier heeft ze in een korte tijd een groot aantal profielen met een lastige doelgroep in weten te vullen. En als we zeggen ‘groot’, dan bedoelen we ook écht groot: in vijf maanden tijd zijn 30 vacatures vervuld, waarvan een deel om tijdelijke plekken ging van maximaal 1,5 jaar.

Een energieke, daadkrachtige en resultaat gedreven Senior Interim Recruiter met een groot empathisch vermogen én een creatieve geest; wat wilt u nog meer?

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.