Senior Interim Recruiter – 100% Allround

De meest uitdagende vacatures op het gebied van biotechnology, farmacie, FMCG of retail? Deze allround senior interim recruiter weet voor elke functie de beste kandidaat te vinden. Van searchen, selecteren tot adviseren over het recruitmentproces; deze doorgewinterde recruitmentspecialist heeft het in de vingers. De optimale match waarbij hij het talent op de juiste plek krijgt, geeft hem een kick. Welke vacatures in farma, biotechnology u ook heeft, deze recruiter heeft het antwoord. Maar ook voor functies binnen de fast moving consumer goods en retail realiseert deze recruiter de optimale match. Zijn visie? Mensen maken het verschil binnen een organisatie en selectie begint aan de poort.

Deze allround interim recruiter is beschikbaar voor 8-32 uur per week. Is dit jouw match made in heaven?

Allround Interim Recruiter nodig?

Of u nu een Inkoper Vers zoekt, een Category Manager AGF, een Apotheker of apothekersassistent, een Projectmanager Farma of een bedrijfsleider van een winkel; deze interim recruiter weet precies waar de talenten zich bevinden en hoe hij ze kan bereiken. Een bijkomend voordeel is dat deze recruiter ook nog eens uitstekend in het Nederlands én Engels communiceert. Met ervaring aan zowel de corporate-kant als de bureaukant, snapt deze recruitmentspecialist precies waar het over gaat.

Deze ervaren recruiter is, dankzij zijn jarenlange ervaring in operationeel recruitment, dé aangewezen persoon om te sparren met opdrachtgevers, hiring managers en kandidaten. Door zijn oprechte interesse in mensen, gaat hij echt de verbinding aan en komt hij zo tot de ultieme match. Van Filiaalmanager, Verkoopmedewerker tot Consultant Life Sciences en Researchers. Ze vinden allemaal hun ultieme baan.

Enkele resultaten:

Deze interim recruiter draaide al succesvol mee in een reorganisatietraject bij een opdrachtgever, waarvoor hij vele selectiegesprekken voerde. Ook maakte hij voor deze opdrachtgever de vertaalslag van het performance managementsysteem naar de werkvloer. Adviezen over herinrichting van het recruitmentproces, het opleveren van een roadmap, volledige selectietrajecten met meer dan 60 vacatures per jaar binnen farma, biotechnology, retail en FMCG. Hij deed het allemaal, voor verschillende opdrachtgevers.

 

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.