Senior Interim Finance Recruiter – 100% Business Partner

Als een senior Interim Recruiter met al > 10 jaar recruitmentervaring op zak nog steeds een kick krijgt bij het vinden van de juiste kandidaat, dan weet u dat je een goede interimmer binnenhaalt. Een Interim Recruiter met hart voor z’n vak en verstand van zaken. Een Interim Recruiter die het klappen van de zweep én veel mensen binnen finance kent. En een Interim Recruiter die ook nog eens vloeiend Duits en Engels spreekt. Mooi meegenomen!

Deze senior Interim Finance Recruiter is beschikbaar voor 32-40 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Senior Interim Finance Recruiter nodig?

 

‘Ik ga voor de langetermijnrelatie, niet voor de quick win’, antwoordt deze senior Interim Finance Recruiter resoluut als je ‘m vraagt: hoe behaal je je successen? Dat dit zo werkt, liet hij al zien in eerdere recruitmentrollen bij grote organisaties waar veel ruimte is voor de ontwikkeling van de kandidaten. Dit soort organisaties zijn dan ook z’n places to be. IJzersterk in het bemiddelen van finance-kandidaten maar ook het werven en selecteren voor HRM-, facilitair-, inkoop- en ICT-vacatures gaat deze Recruiter goed af. Van a tot z, van searchen tot en met het onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden: alles om toegevoegde waarde aan de klant te leveren.

 

Als u de droom van deze senior Interim Finance Recruiter wilt laten uitkomen, dan zoekt u een doelgerichte Recruiter voor langere tijd. Eén die én meedenkt over de recruitmentstrategie én een sturende rol vervult. Maar ook voor kortere interim recruitmentklussen kunt u deze senior Interim Finance Recruiter ’s nachts wakker maken.

Enkele resultaten

Ondanks de specialisatie voor in het invullen van finance-vacatures en het enorme netwerk dat deze senior Interim Finance Recruiter binnen de financiële wereld heeft, draait hij z’n hand zeker niet om voor het vinden van die speld in andere hooibergen. Dus toen één van zijn eerdere opdrachtgevers hem uitdaagde om het erg lastige profiel van een Consultant SAP in te vullen, verzilverde hij deze kans binnen zeer korte tijd.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.