Interim Recruiter – 100% Techniek & Logistiek

Energiek, sociaal en overtuigend; dát is onze Interim Recruiter 100% Techniek & Logistiek. Hoewel hij de opleiding HTS Werktuigbouwkunde op zak heeft, is ook het vervullen van diverse marketing- en salesfuncties voor hem geen enkel probleem. Contacten leggen, mensen meenemen in het proces en teams en projecten managen; niks is onze Interim Recruiter 100% Techniek & Logistiek te veel. Hij komt het beste tot zijn recht bij een bedrijf waar nog veel opgezet moet worden; het proces van A tot Z begeleiden is zijn forte. Dit heeft hij dan ook al bij een flink aantal grote namen mogen doen, denk aan Eneco, Royal Flora Holland, Van Gansewinkel en Toyota Material Handling.

Deze interim recruiter is beschikbaar voor 8 – 40 uur per week. Is dit uw match made in heaven?

Een Techniek & Logistiek expert nodig?

Bent u zich ervan bewust dat uw recruitmentproces niet optimaal functioneert, maar mist u de tijd en capaciteit om dit proces te herzien? Of ligt het niet zozeer aan het proces, maar heeft u simpelweg een groot aantal vacatures die u nog liever gister dan vandaag vervuld ziet?

Deze Interim Recruiter 100% Techniek & Logistiek is werkelijk van alle markten thuis. Hij betrekt het management, zorgt voor een goed werkende ‘werken bij’ website en is zeer duidelijk in wat wel en niet moet gebeuren. Dankzij zijn expertise wordt de juiste persoon in no time gevonden.

Een opdracht met hoge verwachtingen, waarbij goed resultaat écht van essentieel belang is. Een opdracht waarbij het hele recruitmentproces nog moet worden opgezet. Dát is wat deze Interim Recruiter 100% Techniek & Logistiek zoekt. Naast de urgentie van de in te vullen vacatures, is ook de wil in de organisatie voor hem enorm belangrijk.

Ervaring opgedaan bij diverse klussen

Deze Interim Recruiter 100% Techniek & Logistiek werkte voordat hij als interim recruiter aan de slag ging al een aantal jaren voor zichzelf en bemiddelde als bureau interim technici. Daarnaast voerde hij diverse werving- en selectieopdrachten uit. Hoewel het zelfstandig werken hem prima afging, miste hij de mensen en collega’s om zich heen. Toen hij eenmaal de mogelijkheid kreeg om bij Eneco aan de slag te gaan, aarzelde hij dan ook geen moment.

Bij Eneco heeft hij met veel plezier de tijdelijke vacaturedruk opgevangen. Vervolgens kon hij bij Van Gansewinkel aan de slag; dankzij zijn ervaring, zelfstandigheid en creativiteit heeft hij in een razendsnel tempo 14 teamleiders geworven. Bij Royal Flora Holland kreeg hij vervolgens een zeer divers pakket aan vacatures op zijn bordje geschoven. Er heerste een enorme vacaturedruk en ook de verwachtingen waren erg hoog, maar door keihard te werken is het hem gelukt om binnen vijf maanden 20 teammanagers in de logistiek te werven! Alle 20 teammanagers zitten ook vandaag de dag nog steeds bij Royal Flora Holland op kantoor.

Tot slot heeft onze Interim Recruiter 100% Techniek & Logistiek bij Toyota Material Handling in vier maanden tijd 10 accountmanagers binnengehaald. En dat zonder ATS, ‘werken bij’ website of betrokken managers. Hij heeft dit allemaal op weten te zetten én de managers ook daadwerkelijk bij het wervingproces weten te betrekken. Bij Toyota Material Handling wordt recruitment dankzij hem nu ook als volwaardig onderdeel van de organisatie gezien.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.