Interim Recruiter – 100% Sourcing Specialist

SPECIALTY: Recruiter en sourcing specialist. Met ruime ervaring in recruitmentstrategie, aansturen en (re)organiseren recruitmentafdeling, contractmanagement en het realiseren van kostenbesparingen. Veel ervaring met specialistische profielen binnen klantcontact services / callcenter branche en met het werven van internationale profielen op alle niveaus (multilinguals, lijnmanagement en stafspecialisten) op zowel de Nederlandse als Belgische arbeidsmarkt. En ervaring met het werven & selecteren van kandidaten binnen de vakgebieden Marketing, Sales, HR, Management en IT.

Deze sourcing specialist is beschikbaar voor 32 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Sourcing specialist en recruitment manager met ruime ervaring in grote, nationaal en internationaal opererende bedrijven. Met bewezen expertise in onder andere

  • Het opzetten en aansturen van een recruitmentafdeling
  • Procesoptimalisatie van recruitmentafdeling
  • Formuleren en uitvoeren van recruitmentstrategie
  • Contractmanagement en realiseren van kostenbesparingen
  • Arbeidsmarktcommunicatie projecten

Persoonlijke kenmerken: ondernemend, pragmatisch en resultaatgericht. Deze sourcing specialist woont en werkt in het zuiden van het land en is bereid om te reizen. Zijn voorkeur gaat uit naar een complexe en dynamische omgeving. Zoekt u iemand die een kostenbesparing op uw recruitment afdeling weet te realiseren? Deze recruiter helpt u graag de kosten terug te dringen.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.