Interim Recruiter – 100% Internationaal

SPECIALITY: Gespecialiseerd in het werven & selecteren van internationale kandidaten binnen de vakgebieden Marketing, HR, Supply Chain en Techniek. Naast het aannemen van kandidaten binnen deze vakgebieden heeft zij ook een recruitment- en onboarding proces geïmplementeerd. Ervaring binnen de branches: Techniek, Consumer Electronics, FMCG en Retail.

Deze interim Recruiter is beschikbaar voor 32-40 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Deze internationale (EMEA) recruitment professional is creatief en resultaatgedreven. Zij is in staat goede resultaten te boeken. Ook binnen branches waarin zij geen ervaring heeft opgedaan heeft zij een proven trackrecord met werven. Zij komt goed tot haar recht in een snelle omgeving waar ruimte is om out of the box te werven. Samen met een team resultaten boeken, elkaar stimuleren en op creatieve wijze invulling geven aan het recruitmentproces. Van alle branches waarin zij actief is geweest spreekt Consumer Electronics haar het meest aan. Krappe arbeidsmarkt? Lastige vacatures? Deze creatieveling weet de juiste kandidaten te vinden en te enthousiasmeren voor uw vacatures. Met 13 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, oog voor talent en het lef om managers te overtuigen om buiten de gebaande paden te zoeken kunt u uw vacatures helemaal aan haar overlaten. Wilt u op creatieve wijze kandidaten aantrekken voor uw organisatie? Dan helpt onze Interim Recruiter u graag met matchen.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.