Interim Recruiter – 100% ICT, Internationaal

SPECIALTY: Gespecialiseerd in ICT recruitment van HBO en WO professionals (JAVA, Javascript, XML, HTML, PHP, .NET). Nationale en internationale ervaring in ICT en online marketing. Spreekt vloeiend Duits.

Deze allround recruiter is beschikbaar voor 32 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Deze allround ICT recruiter is een bouwer en een echte duizendpoot op recruitmentvlak. Hij is in staat om in korte tijd grote aantallen ICT professionals te werven. Zozeer zelfs, dat hij soms zoveel ICT professionals aantrekt dat het proces eerder voltooid wordt dan verwacht. Een krappe markt, lastig te vervullen vacatures zijn voor deze recruiter geen probleem. Integendeel. Hij ziet het als uitdaging en gebruikt zijn talenten als bouwer en verbinder èn zijn daadkracht om vacatures op alle niveaus goed ingevuld te krijgen.
Ook het opzetten, organiseren en aansturen van een recruitmentafdeling heeft voor hem geen geheimen. Hij is bekend met het opzetten van strategische recruitment (jaar)plannen en met het werken aan de hand van doelstellingen en budgetten. Bij voorkeur in een kleine tot middelgrote organisatie waar men meer vraagt van een recruiter dan ‘alleen’ het werven.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.