Interim Recruiter – 100% e-commerce / digital media

De beste e-commerce professional nodig? Een lastig in te vullen digital media vacature? Deze prestatiegerichte én beschikbare interim recruiter is dé specialist als het gaat om het vervullen van e-commerce, digital media en online vacatures. Al actief op het wereldwijde web vanaf het moment dat online opkwam, kent deze interim recruiter alle ins & outs van de online wereld. Van UX Designer tot Visual Designer tot Manager Content, van jobmarketing tot doelgroepbenadering: deze interim recruiter weet precies wie én wat er nodig is om uw e-commerce, digital media en online vacatures in korte tijd op een duurzame wijze in te vullen.

Deze interim e-commerce / digital media recruiter is beschikbaar voor 28 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

E-commerce / digital media recruiter nodig?

Om welke online, digital media of e-commerce vacature het ook gaat, vanuit passie voor het online én recruitmentvakgebied zet deze beschikbare interim recruiter altijd net die ene stap extra om uw vacature(s) in te vullen. Des te complexer een vacature is, des te meer komt haar kennis en kunde van de recruitment-, e-commerce- en digital branche van pas. Deze interimmer stopt niet voordat ze de ultieme match tussen kandidaat en vacature heeft gevonden en komt zo tot het hoogst haalbare resultaat. Haar inhoudelijke kennis (die ze graag deelt), resultaat- en prestatiegerichtheid en betrokkenheid bij haar opdrachtgevers en kandidaten kenmerken deze interim recruiter. Zij haalt haar energie uit het voeren van gesprekken, koppelt verschillende partijen goed en snel aan elkaar en heeft geen enkel probleem met koude acquisitie. Vanuit haar opportunisme ‘1 + 1 = 2, maar kan ook een 3 worden’ krijgt ze haar zaken goed voor elkaar.

Als rasechte interim recruiter kun je haar voor elke recruitmentopdracht wakker maken, maar haar grote droom is het invullen van complexe vacatures bij een mode/fashion- of designorganisatie of het optuigen van recruitment bij een kleinere organisatie.

Enkele resultaten:

Deze interim recruiter bemiddelt al jaren voor e-commercerollen. Vanuit haar eigen bureau begeeft ze zich vooral op het gebied van User Experience / Omnichannel Customer Experience (UX design), Visual Design, UX consultancy, UI Design voor zowel het web als mobiel, Website Usability & A/B Testing, Web Intelligence development, e-commerce, content en concept en online product development. Zo was ze voor onder andere finance-, travel en zorgorganisaties actief, maar weet ze ook voor gespecialiseerde online / digital bedrijven en al langer openstaande vacatures met succes in te vullen.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.