Interim ICT Recruiter – 100% hands-on

SPECIALTY: gespecialiseerd in het werven & selecteren van ICT professionals op het gebied van: technisch beheer, SAP, J2EE, technical sales en project management. Naast het aannemen technische ICT specialisten binnen de vastgestelde deadline heeft zij ook meegewerkt aan een arbeidsmarktcommunicatie campagne voor ICT professionals. Ervaring binnen de branches: ICT, Telecom, Bank- en Verzekeringswereld, Luchtvaart en Rail.

Deze interim ICT recruiter is beschikbaar voor 32 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Deze ICT recruitment professional is resultaatgedreven en hands-on. Grote aantallen vacatures of complexe vacatures ziet zij als een uitdaging waar zij graag haar tanden in zet. Deze doener denkt graag met u mee over het opzetten of het professionaliseren van uw recruitment proces en gaat direct voor u aan de slag. Met 16 jaar evaring binnen de arbeidsbemiddeling, waarvan de laatste 7 jaar als interim corporate recruiter, kunt u recruitment helemaal aan haar overlaten en kunnen uw managers zich volledig focussen op hun core business. Ziet u recruitment als een investering in de toekomst van uw bedrijf en kijkt u niet alleen naar de korte termijn? Dan denkt onze Interim ICT Recruiter graag met u mee over hoe u het best kunt investeren in mens en ontwikkeling.

Enkele resultaten:

  • Luchtvaart: In een zeer krappe markt 15 J2EE professionals werven voor start groot internationaal project.
  • ICT/Telecom: implementeren en uitvoeren van RPO proces.
Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.