Beschikbare Online Media Recruiter vindt content- en communicatiespecialisten.

Ervaren (web)redacteur nodig? Of een (online) tekstschrijver, SEO- of SEA-specialist? Deze open, gedreven en beschikbare interim Online Media Recruiter kent de beste content- en communicatiespecialisten en stelt hen graag aan u voor. Met meer dan twaalf jaar recruitmentervaring op het gebied van content(beheer), online media en online marketing kent deze interimmer het merendeel van deze specialisten niet enkel van naam, maar ook van gezicht. Daarmee is deze interim Online Media Recruiter dé specialiste die u goed kunt gebruiken voor het vervullen van uw (online) media, marketing- en communicatievacatures.

Deze interim Online Media Recruiter is beschikbaar voor 8 - 24 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Interim Online Media Recruiter – 100% Content/Online media/Communicatie

‘Iedereen tevreden, zowel de opdrachtgever als de kandidaat.’ Met dit motto boekt deze recruiter mooie successen. Hoe complex een vacature ook is, voor het beste resultaat zet zij haar expertise in de recruitment- en reclamebranche, haar netwerk én de nieuwste online zoektechnieken in. Gekenmerkt door een goed inschattingsvermogen, enorme flexibiliteit en een grote persoonlijke betrokkenheid rust deze interim recruiter niet totdat ze de perfecte match gevonden heeft.

Het hart van deze interim Online Media Recruiter gaat sneller kloppen bij een opdracht waarin haar grote vakliefdes samenkomen: recruitment en (online) media, marketing en communicatie. Zij voelt zich als een vis in het water bij een opdracht voor het werven en selecteren in een creatieve omgeving, waar originele producten worden gemaakt en waar men staat te springen om creatievelingen op het gebied van (digitale) media, online marketing, communicatie of (web)redactie. Maar ook een opdracht zoals ‘recruiten’ voor seniorfuncties op het gebied van online marketing in een dynamische organisatie voegt zij graag succesvol toe aan haar portfolio.

Enkele resultaten

Communicatieprojecten en recruitment zijn de rode draad in het werkleven van deze interimmer. Voor verschillende opdrachtgevers – van financieel dienstverlener tot mediabureau en van universiteit tot ministerie – bemiddelde zij met succes al talloze hoogopgeleide content- en communicatiespecialisten. En dat niet alleen. Ook zette deze interim recruiter een online cv-databank op die meer dan 250 freelance contentspecialisten herbergt zodat 90% van de interim-opdrachten succesvol kon worden ingevuld.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.