Interim Recruiter – 100% Allround

SPECIALTY: gespecialiseerd in het bemiddelen van diverse profielen van mbo tot wo niveau binnen de vakgebieden: ICT, Customer Service, Multilinguals, Sales, Finance, Marketing en Techniek binnen evenzoveel verschillende, zowel profit als non-profit, bedrijven en branches. Daarbij ook ervaring met het opstellen van een wervingsstrategie, implementatie van een recruitment systeem en het uitrollen van campagnes voor vacatures binnen specifieke vakgebieden.

Deze allround recruiter is beschikbaar voor 3/4 dagen per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Deze allround Recruitment Professional leeft zich snel in in uw bedrijf en de vacatures die vervuld moeten worden. Zij is sterk in de relatie met de (interne) klant en weet, door goed doorvragen, precies boven tafel te krijgen wat u nodig heeft om tot succesvolle invulling van uw vacatures te komen. Als manager wordt u dus echt ontzorgt door deze professional. Zij zorgt voor een concreet plan waar u geen omkijken meer naar heeft en zorgt samen met de business voor succesvolle invulling van uw vacatures. Of dit nu veel dezelfde profielen betreft of die ene lastig vacature. Een recruiter, met een sterke persoonlijkheid, die op prettige en professionele wijze contact onderhoudt met de kandidaten. Daarnaast is zij secuur, administratief goed onderlegd en bewaakt zij de continuïteit van uw recruitment proces van a tot z zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.