Allround Interim Recruiter – 100% Matchmaker

Iemand nodig die in een handomdraai de juiste matches maakt? Iemand die uw recruitmentproces goed weet in te richten en kandidaten écht aan u bindt? Door gestructureerde sollicitatiegesprekken te voeren, waarin zowel de sollicitant als de werkgever contact met elkaar leggen zodat uiteindelijk een weloverwogen keuze wordt gemaakt? Dan is de Allround Interim Recruiter 100% Matchmaking ongetwijfeld de juiste persoon voor uw organisatie. En ervaring, dat heeft ‘ie. Het Stagebureau, VSO Nederland, Rabobank, de Nederlandse Reisopera…

Deze interim recruiter is beschikbaar voor 24 - 32 uur per week. Is dit uw match made in heaven?

Een 100% Matchmaker nodig?

Deze Allround Interim Recruiter 100% Matchmaking wordt gekenmerkt door zijn professionele en doortastende manier van werken. Hij is loyaal aan de organisatie waar hij voor werkt en betrouwbaar voor collega’s. Ook een gezonde dosis humor is aanwezig. Druk op de ketel? Aan deze heer valt niets te merken. Hij heeft zijn communicatieve vaardigheden te allen tijde paraat en weet op alle niveaus de juiste toon te raken. Ongeacht de deadline.

In zijn werk staat de relatie met opdrachtgever en kandidaat voorop. Altijd. Hij zorgt voor een soepel wervingstraject dat door alle partijen positief wordt ervaren. Want hij is zich er als geen ander van bewust dat mensen het werk doen en niet de vooraf bedachte structuren of huidige systemen.

Verder kijken dan zijn neus lang is, dát is wat deze Allround Interim Recruiter 100% Matchmaking doet. Waar u ‘m écht blij mee krijgt? Een opdracht waarin recruitment nog op de kaart gezet moet worden.

Een plek waar draagvlak gecreëerd moet worden en waarin misschien ook zelfs wel wat weerstand is tegen het werken met een recruiter. Een opdracht waarin hij zich moet bewijzen. En reken maar van ‘yes’ dat ‘ie dat doet!

De reeds gemaakte matches

Deze ijzersterke interim recruiter is ooit begonnen bij Capgemini. Hier heeft hij meegeholpen met het vormgeven van de recruitmentafdeling. Vervolgens heeft hij het Stagebureau opgericht, met succes! In anderhalf jaar tijd heeft hij ruim 250 afstudeerders aan een afstudeeropdracht geholpen. En nog beter: 170 van hen kwamen na de stageperiode in dienst!

Bij VSO Nederland was behoefte aan een recruiter die mensen kon werven voor ontwikkelingswerk midden in Afrika en in het verre oosten. Deze mensen deelden hun eigen kennis zodat anderen zich bijvoorbeeld tot succesvol ondernemer konden ontwikkelen. Maar let op: dit deden ze tegen lokale arbeidsvoorwaarden! Het vinden van deze doelgroep is onze Allround Interim Recruiter 100% Matchmaking onder andere door het organiseren van een groot evenement gelukt.

En toen? Op naar Rabobank Nederland, groep ICT. Een interessante organisatie die destijds altijd in de top 3 van ‘meest gewilde werkgevers’ stond. Hier voerde hij sollicitatiegesprekken, vaak samen met de manager. Na de Rabobank heeft hij hier en daar wat kleine opdrachten opgepakt, tot het moment dat hij bij Pon Power begon; een plek waar ze Caterpillar-motoren voor de scheepvaart en tuinbouw verkopen. Hier kreeg hij een operationele rol. Na Pon Power volgde Deloitte waar hij het invullen van vacatures voor de stafafdeling voor zijn rekening nam. Van administratie en marketing tot vacatures binnen de ICT-wereld en HR-managers; bij Deloitte heeft hij uiteenlopende functies weten in te vullen.

Hierna kwam hij terecht bij de Hogeschool van Utrecht waar hij ál zijn reeds opgedane ervaring kon inzetten. Hij creëerde draagvlak, zette procedures op, introduceerde competentiegericht interviewen en slaagde erin om kandidaten gemotiveerd af te wijzen. Bij de HU heeft hij 200 vacatures ingevuld, van administratief medewerkers tot directeuren.

En de lijst is nog lang niet af. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook nog de Commercieel Manager van de Nederlandse Reisopera weten te vinden en in twee maanden tijd lukte het hem om maar liefst 15 openstaande plekken in de IT-sector te vullen. Hoe hij dit doet? Met humor, persoonlijk contact en veel respect.

Heeft u interesse in deze kandidaat? Spreekt onze werkwijze u aan? Stuur ons een bericht om het volledige profiel van deze kandidaat te ontvangen. Wij reageren altijd binnen 24 uur.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zoekt u een Interim recruiter met een ander specialisme? Meld uw opdracht aan via ons formulier.