Beschikbare professionals

Allround Interim Recruiter – 100% Matchmaker

Iemand nodig die in een handomdraai de juiste matches maakt? Iemand die uw recruitmentproces goed weet in te richten en kandidaten écht aan u bindt? Door gestructureerde sollicitatiegesprekken te voeren, waarin zowel de sollicitant als de werkgever contact met elkaar leggen zodat uiteindelijk een weloverwogen keuze wordt gemaakt? Dan is de Allround Interim Recruiter 100% Matchmaking ongetwijfeld de juiste persoon voor uw organisatie. En ervaring, dat heeft ‘ie. Het Stagebureau, VSO Nederland, Rabobank, de Nederlandse Reisopera… Deze interim recruiter is beschikbaar voor 24 - 32 uur per week. Is dit uw match made in heaven?

Interim Recruiter – 100% Techniek & Logistiek

Energiek, sociaal en overtuigend; dát is onze Interim Recruiter 100% Techniek & Logistiek. Hoewel hij de opleiding HTS Werktuigbouwkunde op zak heeft, is ook het vervullen van diverse marketing- en salesfuncties voor hem geen enkel probleem. Contacten leggen, mensen meenemen in het proces en teams en projecten managen; niks is onze Interim Recruiter 100% Techniek & Logistiek te veel. Hij komt het beste tot zijn recht bij een bedrijf waar nog veel opgezet moet worden; het proces van A tot Z begeleiden is zijn forte. Dit heeft hij dan ook al bij een flink aantal grote namen mogen doen, denk aan Eneco, Royal Flora Holland, Van Gansewinkel en Toyota Material Handling. Deze interim recruiter is beschikbaar voor 8 – 40 uur per week. Is dit uw match made in heaven?

Senior Interim Recruiter – 100% Verbinden

Zoekt u iemand die in no time de juiste matches maakt? Iemand die voor het management en voor de directie van uw bedrijf een luisterend oor kan zijn, maar ook zeker niet bang is om haar mening te geven? Dan zit u met deze Senior Interim Recruiter 100% Verbinden meer dan goed. Deze ervaren dame ziet razendsnel wat er binnen uw organisatie nodig is en is in staat om – minstens net zo snel – draagvlak te creëren binnen alle lagen van de organisatie. Het volledig invullen en begeleiden van het recruitmentproces is voor deze senior topper niets nieuws, zo heeft ze al diverse soortgelijke opdrachten bij de ING, HvA, ABN Amro en Rijkswaterstaat uit mogen voeren. Met succes! Deze interim recruiter is beschikbaar voor 20 – 28 uur per week. Is dit uw match made in heaven?

Senior Interim Recruiter – 100% Allround

De meest uitdagende vacatures op het gebied van biotechnology, farmacie, FMCG of retail? Deze allround senior interim recruiter weet voor elke functie de beste kandidaat te vinden. Van searchen, selecteren tot adviseren over het recruitmentproces; deze doorgewinterde recruitmentspecialist heeft het in de vingers. De optimale match waarbij hij het talent op de juiste plek krijgt, geeft hem een kick. Welke vacatures in farma, biotechnology u ook heeft, deze recruiter heeft het antwoord. Maar ook voor functies binnen de fast moving consumer goods en retail realiseert deze recruiter de optimale match. Zijn visie? Mensen maken het verschil binnen een organisatie en selectie begint aan de poort. Deze allround interim recruiter is beschikbaar voor 8-32 uur per week. Is dit jouw match made in heaven?

Interim Recruiter – 100% Allround

SPECIALTY: gespecialiseerd in het bemiddelen van diverse profielen van mbo tot wo niveau binnen de vakgebieden: ICT, Customer Service, Multilinguals, Sales, Finance, Marketing en Techniek binnen evenzoveel verschillende, zowel profit als non-profit, bedrijven en branches. Daarbij ook ervaring met het opstellen van een wervingsstrategie, implementatie van een recruitment systeem en het uitrollen van campagnes voor vacatures binnen specifieke vakgebieden. Deze allround recruiter is beschikbaar voor 3/4 dagen per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Interim Recruiter – 100% Techniek

SPECIALTY: gespecialiseerd in recruitment van middelbaar en hoger opgeleide technici. Ervaring aan zowel corporate als aan bureauzijde en de laatste 2 jaar veel internationaal geworven binnen Europa. Pakt zelfstandig het hele recruitmentproces van begin tot eind op en weet met creativiteit en vasthoudendheid de lastigste technische functies in te vullen. Ervaring met techniek, elektotechniek, WTB, Engineering maar ook met sales, customer care en marketing. Branches: energie, olie & gas, w&s bureaus. Deze Interim Techniek Recruiter is beschikbaar voor 24-32 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Interim Recruiter – 100% e-commerce / digital media

De beste e-commerce professional nodig? Een lastig in te vullen digital media vacature? Deze prestatiegerichte én beschikbare interim recruiter is dé specialist als het gaat om het vervullen van e-commerce, digital media en online vacatures. Al actief op het wereldwijde web vanaf het moment dat online opkwam, kent deze interim recruiter alle ins & outs van de online wereld. Van UX Designer tot Visual Designer tot Manager Content, van jobmarketing tot doelgroepbenadering: deze interim recruiter weet precies wie én wat er nodig is om uw e-commerce, digital media en online vacatures in korte tijd op een duurzame wijze in te vullen. Deze interim e-commerce / digital media recruiter is beschikbaar voor 28 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Interim Recruiter – 100% Internationaal

SPECIALITY: Gespecialiseerd in het werven & selecteren van internationale kandidaten binnen de vakgebieden Marketing, HR, Supply Chain en Techniek. Naast het aannemen van kandidaten binnen deze vakgebieden heeft zij ook een recruitment- en onboarding proces geïmplementeerd. Ervaring binnen de branches: Techniek, Consumer Electronics, FMCG en Retail. Deze interim Recruiter is beschikbaar voor 32-40 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Senior Interim Recruiter – 100% commitment

Ruim 20 jaar ervaring als (corporate) recruiter met finance, techniek en commercie posities binnen de industrie, zakelijke dienstverlening en maritieme wereld. Zijn senioriteit en brede marktkennis is van toegevoegde waarde bij grote recruitment projecten, senior posities en executive search opdrachten. Dit, in combinatie met een sterk communicatief vermogen maakt deze allround recruiter een stevige sparringpartner voor het management. Parttime beschikbaar, fulltime committed! Deze senior interim recruiter is beschikbaar voor 16 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?

Beschikbare Online Media Recruiter vindt content- en communicatiespecialisten.

Ervaren (web)redacteur nodig? Of een (online) tekstschrijver, SEO- of SEA-specialist? Deze open, gedreven en beschikbare interim Online Media Recruiter kent de beste content- en communicatiespecialisten en stelt hen graag aan u voor. Met meer dan twaalf jaar recruitmentervaring op het gebied van content(beheer), online media en online marketing kent deze interimmer het merendeel van deze specialisten niet enkel van naam, maar ook van gezicht. Daarmee is deze interim Online Media Recruiter dé specialiste die u goed kunt gebruiken voor het vervullen van uw (online) media, marketing- en communicatievacatures. Deze interim Online Media Recruiter is beschikbaar voor 8 - 24 uur per week. Wordt dit jouw match made in heaven?