Parttime Interim Recruiter

Een parttime interim recruiter inhuren?

Groeit uw bedrijf en verwacht u gedurende langere periode nieuwe vacatures? Maar is het net te vroeg voor een fulltime recruiter? Dan levert een parttime interim recruiter een belangrijke bijdrage aan de groei van uw bedrijf!

Al vanaf 8 uur per week beschikt u over een recruiter die alle vacature knelpunten gedurende langere tijd oplost.

 

 

Voordelen van een parttime interim recruiter

  • Recruitment expertise direct in uw bedrijf
  • Continuïteit
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Slechts een keer inwerken
  • Keuze uit specialist of generalist, passend bij uw vacatures

Interim recruiters met bewezen kwaliteiten

YME Projects bemiddelt uitsluitend interim recruiters met wie we al eerder gewerkt hebben en/of die door ons warme netwerk worden aanbevolen en waarvan we weten dat ze uitstekend werk leveren. Recruiters die desgewenst gespecialiseerd zijn in specifieke branches of functies, maar we hebben uiteraard ook generalisten tot onze beschikking.

Kosten interim recruiter

Wij werken volgens een vaste formule: u als opdrachtgever betaalt helemaal niets voor onze bemiddeling. In plaats daarvan ontvangen wij een bescheiden bemiddelingsfee van de betreffende interim recruiter. Dat betekent dat u helemaal vrij bent in de afspraken die u maakt met de recruiter die wij voordragen. Uiteraard stemmen we vooraf het budget af zodat u alleen passende kandidaten ontvangt.

Contact

Wilt u weten of een parttime recruiter uitkomst biedt voor uw situatie? We adviseren u graag geheel vrijblijvend. Download onze werkwijze voor opdrachtgevers of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

BewarenBewaren