Over Yolanda Vermeulen


Ondernemers helpen, dat is wat mij drijft!

 

Recruitment is een vak. Het mooiste vak dat er is. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling als inhouse en corporate recruiter. Gedreven door mijn passie voor Recruitment heb ik in 2007 YME Projects opgericht. Omdat ik denk dat het altijd beter kan!

Ik maak van uw recruitment probleem, mijn probleem. Ik kan ook niet anders, want ik geloof niet in halve oplossingen. Ik geloof wel in de kracht van de juiste persoon op de juiste plek. Of dat nu om een interim recruiter gaat of om het matchen van uw vacature met de ideale kandidaat. Daarom biedt YME Projects beide opties aan. Zodat we altijd de best denkbare oplossing kunnen bieden.

Klanten en opdrachtgevers waarderen mijn directe manier van communiceren en de energie waarmee ik op het gewenste resultaat jaag. Die ambitie en energie leidt soms tot adviezen die op het eerste oog onverwacht zijn. En af en toe licht confronterend.

Maar nieuwe inzichten zijn soms nodig en ik merk dat mijn opdrachtgevers dit in mij waarderen. En samen komen we tot de beste oplossingen en resultaten. Op korte èn lange termijn.

Ik ben op mijn best in een autonome rol tussen strategie en operatie. De vertaalslag maken van een organisatie of HR strategie naar een operationeel plan, partijen bij elkaar brengen, actief informatie halen en mensen hierin meekrijgen. Als bouwer voel ik mij het prettigst in een omgeving waar ruimte is om out of the box te denken en waar men open staat voor innovatieve ideeën. Nieuwe ontwikkelingen in het recruitment vak hebben mijn warme belangstelling, waardoor ik vertrouwd ben met de laatste mogelijkheden op het gebied van social en online recruitment.

Lees hier mijn persoonlijke verhaal over mijn stap naar ondernemerschap.